Άξονες και φρένα τροχών ρυμουλκούμενου

Άξονες ρυμουλκούμενου

Ο άξονας του ρυμουλκούμενου είναι ένα εξάρτημα απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία ενός ρυμουλκούμενου ή τροχόσπιτου. Αν ο άξονας έχει υποστεί ζημιά, έχει φθαρεί ή έχει διαβρωθεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί. Σε περίπτωση που τα φρένα του ρυμουλκούμενου σας χρειάζονται ανακατασκευή, η καλύτερη λύση είναι συνήθως να αντικαταστήσετε τα πάντα αντί να ανακατασκευάσετε έναν παλιό και φθαρμένο άξονα.

Άξονες ρυμουλκούμενου με φρένα και χωρίς φρένα

Στη Valeryd θα βρείτε άξονες για ρυμουλκούμενα με φρένα και για ρυμουλκούμενα χωρίς φρένα, από διάφορους κατασκευαστές και σε πολλές διαστάσεις. Στην απίθανη περίπτωση που ο άξονας που χρειάζεστε για το ρυμουλκούμενο ή το τροχόσπιτό σας δεν είναι διαθέσιμος, μπορούμε να κατασκευάσουμε έναν άξονα ειδικά εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για το χρόνο παράδοσης και την τιμή.

Ολοκληρωμένο πακέτο άξονα για ρυμουλκούμενα

Διαθέτουμε επίσης στην αγορά ολοκληρωμένα πακέτα αξόνων που αποτελούνται από άξονες, συνδέσμους καθώς και όλα τα εξαρτήματα για τη μεταφορά της πέδησης.

Η Valeryd παρέχει επίσης ενδιάμεσους κινητήριους άξονες για ρυμουλκούμενα είτε με είτε χωρίς φρένα.
Άξονες για ρυμουλκούμενα χωρίς φρένα:
Διαθέτουμε άξονες για ρυμουλκούμενα χωρίς φρένα από 750-1000 kg
Άξονες για ρυμουλκούμενα με φρένα:
Διαθέτουμε άξονες ρυμουλκούμενου με φρένα από 750-1800 kg

Σημεία που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη κατά την επιλογή ενός άξονα για ένα ρυμουλκούμενο ή τροχόσπιτο:

Ποιος είναι ο κατασκευαστής του άξονα που χρησιμοποιείτε επί του παρόντος; Εάν δεν είστε βέβαιοι, αυτό μπορεί να αναγράφεται στο κάλυμμα του τροχού, σε μια πλάκα που βρίσκεται στο σώμα του άξονα είτε στο πίσω μέρος της πλάκας αγκύρωσης των φρένων. Στη συνέχεια, βρείτε τον τύπο ζεύξης που έχετε. Τέλος, πρέπει να μάθετε το συνολικό βάρος του ρυμουλκούμενου και να ελέγξετε τις μετρήσεις A, B και C. Μόλις κάνετε τα παραπάνω, πρέπει να επιλέξετε έναν άξονα από τον ίδιο κατασκευαστή με τις σωστές διαστάσεις και με μέγιστο βάρος που αντιστοιχεί στο συνολικό βάρος του ρυμουλκούμενου ή ένα επίπεδο πιο πάνω. Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη διάμετρο των φρένων.

Ενώνοντας τις δυνάμεις σας με τη Valeryd θα έχετε έναν συνεργάτη ο οποίος, χάρη στην εμπεριστατωμένη γνώση και τεχνογνωσία του, μπορεί να σας προσφέρει εκείνα τα εξαρτήματα που ταιριάζουν ακριβώς με τις ιδιαίτερες και μοναδικές εταιρικές ή ατομικές σας ανάγκες. Λάβετε αποφάσεις γνωρίζοντας ότι όλα θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρωθούν με τον εγκεκριμένο τρόπο.